Nationell utställning i Eslöv 22/9 2018

I lördags var vi i ett blåsigt Eslöv på nationell utställning. Vi med hanar hade mer tur än tikarna kan man väl säga, för när det var deras tur öppnade sig himlen och det kom både hagel och ösregn! 

Hur gick det för oss då? Jo, Denzel kom 2:a i öppenklassen med EXC och CK, sen kom vi tyvärr precis utanför placering i Bästa Hane sen. Det var dock många hanar som fick VG så att få EXC och CK kändes ju rätt bra ändå.

Domare var Per Lundström och detta var vad han tyckte om Denzel:
Utm typ och helhet. Samma profil  stående som gående. Utm huvud och uttryck, korrekt bett. Vacker hals och överlinje. Utm kropp och förbröst, starkt bakställ, utm vinklar. Mkt bra bredd i alla bendelar. Rör sig typiskt mws utm längd och elasticitet i steget. Mkt bra ridge.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla, Gucci & Tyson » Semester!:  ”Vilken fin hemsida du har fixat!!!! Kram”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln