Nordisk utställning i Norrköping 18/8 2018

Igår var vi i Norrköping på Nordisk Utställning. 
Domare för dagen var Nikola Smolic, som var ganska generös med att dela ut VG så man var ju lite nervös när det var Denzels tur.. Men, domaren gillade Denzel, så han fick EXC och vann öppenklassen med CK! 
Lite pirrig väntan såklart på att gå in i Bästa Hane. Denzel gjorde det med bravur och vi fick springa springa springa!! Domaren placerade oss som 2:a och Denzel fick sitt första CERT och r-nordiskt cert!! Tjohooo!! Lycka!! Och extra kul att uppfödarna Sven och Jessica var på plats och delade denna lycka med oss!

detta tyckte domaren om Denzel:

Excellent size and shape, correct head and expression. Correct neck, good shoulders, good topline and hindquarters. Moves well.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla, Gucci & Tyson » Semester!:  ”Vilken fin hemsida du har fixat!!!! Kram”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln