Nationell utställning i Askersund 12/8 2018

I söndags var vi i ett regnigt Askersund på nationell utställning. 
När det var dags för tikarna att gå in i ringen var det som att himlen fullkomligt öppnade sig!
Diva stod som 1:a i öppenklassen men domaren valde i sista sekund att placera oss som 2:a med motiveringen att hon var lika stor som en hane och det gjorde också att vi inte fick nåt CK.. Lite snopet måste man ju säga... Men men , kritiken var fin och trots att det var ösregn sprang hon bra iallafall.

Domare var Marita Östlund- Holmsten och detta tyckte hon om Diva:
5 år och 9 månader. Tik med utm linjer. Feminint välformat huvud. God parallellitet. Tunna läppar. Välformade ögon. bra bett och tänder. Kraftig hals. Stark överlinje. Utm förbröst och bröstdjup. Välformad bröstkorg. Utm vinklar. Långa kraftfulla rörelser. Bra ridge.