Nordisk utställning i Vänersborg 10/6 2018

Igår var vi i Vänersborg på nordisk utställning. Det var galet varmt och lång väntan på vår tur, så det var tur att jag hade med kyldukar till både mej och Denzel för det hjälpte inte mycket att sitta i tält och skugga :) 
Domare för dagen var Anette Edlander. Ringsekreteraren, i väldigt hög ålder, hann tyvärr inte med att skriva hela kritiken men det hon fick ner på pränt var:
Starkt maskulint huvud med utm proportioner. Snygga välplacerade öron. Utm hals och överlinje. Korr ridge. Välvinklad. Välkroppad. Utm förbröst. Bra bröstkorg. Välställda ben och fina tassar.

Det hon inte hann få ner men som domaren även sa var:"Rör sig väl från alla håll. Utmärkt temperament. Välpresenterad."

Denzel vann öppenklassen med EXC och CK . I bästa hane fanns ju såklart förhoppningen om certet, men det var med en väldigt snygg juniorhane som knep det denna gång.. Denzel placerades på en 4:e plats med det där retliga r-certet :)  Väldigt nöja ändå såklart för han skötte sig galant och var glad och pigg i ringen trots värmen! 

Sen var vi även med i uppfödargrupp tillsammans med Xanto, Scilla och syrran Amy. Gruppen fick väldigt fin kritik och HP av domaren. Lång väntan igen då vi skulle in i gruppfinalen sen. Tyvärr blev det ingen placering där för oss. 

Tack alla för en varm härlig dag i och utanför ringen! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla, Gucci & Tyson » Semester!:  ”Vilken fin hemsida du har fixat!!!! Kram”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln