BISS 2017

Denzel har ju haft en paus från utställningsringen över sommaren. I helgen, på årets BISS i Karlstad var det dags för comeback :)  

Han gjorde det verkligen med bravur! Vann juniorklassen med exc och ck! Så stolt över min goa fina kille! Tyvärr kunde vi inte hävda oss bland alla snygga hanar i bästa hane sen, men vi är supernöjda ändå! Denzel var så cool och tyckte det var väldigt roligt i ringen, och det är en stor seger bara det! 

Domare för dagen var Petra Stracke och såhär tyckte hon om Denzel:
"15 months old strong male. Masculine head, a little bit round in skull. Scissorbite. Strong neck. Very good top-line and ridge. Enough angulation in front, very good in rear. Very good depth of chest and forechest. Strong bones and feet. Powerful and parallell movement. Friendly behaviour." 

Stort TACK för ert pepp och stöd uppfödare och vänner! Bilden här är tagen av Malin Dybeck, srrs västra, och finns med på resultatsidan och kommer även komma i nästa nummer av ridgebacknytt :) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla, Gucci & Tyson » Semester!:  ”Vilken fin hemsida du har fixat!!!! Kram”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln