Tullat på hullet

Sitter här med nöjda ben nu efter ha satt in 1 mil på motionskontot tillsammans med vovvarna. Det var rätt geggigt på sina ställen till följd av regnet som kommit de senaste dagarna, men idag blev vi inte blöta uppifrån iallafall för solen bryter igenom mellan molnen. 

Hoppas motionen tullat lite på hullet med för jag har klickat hem en väldigt söt klänning som jag gärna vill ha på midsommar :) Är ju för tidigt att lita på väderprognosen än men som det ser ut när man kollar på YR idag så kommer det faktiskt bli sol på midsommar! 

Idag fyller maken år! Grattis älskling!! Vi får väl fira lite mer på fredag eftersom jag jobbar inatt, så vi ses ju inte så mycket ikväll precis. 

Nähä, nu ska jag svida om till shorts och linne och sätta mej i solstolen en stund och dricka min proteinshake :) 
Ha de! 

Etiketter: livsstil hälsa

Kommentera gärna: