Norrköping 3 och 4/6 2017

Både igår och idag har vi varit på Internationell utställning i Norrköping. Här kommer en liten summering av helgen: 

Igår var Gina Persson Ekström insatt som domare istället för Betty-Anne Stenmark som tyvärr fått förhinder. Det regnade och var svinkallt, inte ett väder som varken Diva eller jag gillar om man säger så.. Diva visade detta tydligt med att stå som en räka i ringen, men sprang som en gudinna dock. Vi fick nöja oss med ett exc och oplacerade i öppenklassen. Fin kritik fick vi iallafall, det enda var ju hennes hållning i ståendet då.. 

Idag hade vi betydligt bättre väder, över förväntan faktiskt med tanke på prognosen visade ännu mer regn än igår.
Dagens domare var Bertil Lundgren och idag gick det mycket bättre för Diva. Hon stod bättre och springa kan hon ju så hon lyckades springa in på en 2:a plats i öppenklassen med exc och ck. Konkurrensen var ju stenhård i bästa tik så där blev vi tyvärr utan placering, men jag är väldigt nöjd ändå, med placering i öppenklassen och finfin kritik. 
Divas jakt på championatet går alltså vidare... Men plötsligt händer det :)

Hoppas få lite bilder från helgen att lägga upp så småningom. :)

Som vanligt har sällskapet runt ringen varit väldigt trevligt, med go stämning, mycket skratt och fina hundar att titta på.  Extra Tack till Petra och Clinton för att vi fick campa hos er! 
Etiketter: exc ck öppenklass