Mellan två jobbnätter

Idag är en såndär mellandag mellan två jobbnätter, och då gör man inte så värst mycket. 
Det är ju lite svårare att sova på dagarna den här årstiden, både pga ljuset i sig, värmen och det faktum att man hellre vill vara ute i solen än ligga i sängen ju :) 
Inget undantag idag, vaknade rätt tidigt och ville uuuut i solen! Tog hundarna på en liten lagom runda och satte in ca 8 km på motionskontot. Inte dumt alls! Och det har jag minst lika mycket av inatt som om jag sovit ett par extra timmar istället. 
Trist nog händer det inte ett skit på vågen!  Har ju några kilon som jag vill plocka bort, men de sitter envist fast även att jag sköter både kost och motion.. Får nog testa ett annat kostupplägg tror jag minsann om det ska hända nåt. 

Nähä, ladda lite inför jobbnatten nu och se fram emot en ledig händelserik helg! 
Ha de!

 
Etiketter: livsstil hälsa

Kommentera gärna: