Somliga går i färgglada skor

Egentligen är jag väldigt skeptisk till att handla på wish. Det är ju visserligen väldigt billigt, men det är ju också en chansning. Får man ens varorna, är det rätt varor som kommer och motsvarar det ens förväntningar? 
Tog iallafall en chansning och beställde två par skor för ett tag sen, och de var verkligen helrätt så jag beställde ett par till som damp ner i lådan idag! Har kollat på såna här Rock springs länge men tyckt att de är lite dyra, men dessa är väl visserligen inte helt äkta, men vad gör väl det när de endast kostade knappt en hundring styck och är supersköna och otroligt uppiggande med sina glada färger? :) 
Tur är väl iofs att wish finns, för där lär jag väl få handla i fortsättningen.. Var inne i stan idag med alla tre ungarna och de behövde tydligen både dyra skor och kläder så mammans konto fick sig en ordentlig minskning kan man väl säga.. 

Nu laddar vi för att maken ska komma hem så fredagsmyset kan börja på allvar. Vinet ligger på kylning. Ska testa Gynnings Fragolino ikväll efter rekommendationer från min kollega, ska bli spännande. Kan ju knappast bli fel med sol, smultronrosé och fredag, eller vad tror ni? 
Etiketter: fredagsmys shopping

Kommentera gärna: